Vloerkleed blauw

HomeVloerkleed blauw

Voor bijna alle producten een GRATIS staalaanvraag

Kies voor een vloerkleed in het blauw als u een keer iets anders in uw woning wilt. Een blauwe kleur is echt een blikvanger als de rest van uw interieur een rustigere kleur heeft. Maar een vloerkleed in het blauw kan juist ook de inrichting balanceren als u kiest voor bijvoorbeeld een grijsachtige blauw. Zo ziet u maar weer, met VMUS Vloerkleden kunt u alle kanten op. Bekijk eens rustig ons assortiment en ontdek welke mooie vloerkleed in het blauw bij u thuis gaat pronken!

GRATIS staalaanvraag

Hoogpolig vloerkleed

Brinker Carpets Viterbo 296

vanaf 199,00 per m2

GRATIS staalaanvraag

Hoogpolig vloerkleed

Brinker Carpets Arezzo 296

vanaf 159,00 per m2

GRATIS staalaanvraag

Op maat gemaakt vloerkleed

Brinker Carpets Genua Sky Blue 227

vanaf 239,00 per m2

Op maat gemaakt vloerkleed

VMUS Lieke Grijs Blauw

vanaf 199,00 per m2

Varianten van vloerkleed blauw

Uiteraard is er niet maar één optie als het gaat om een vloerkleed in het blauw. Er zijn verschillende soorten kleuren: van aquablauw tot heel donkerblauw. Er zit gegarandeerd een variant tussen die u prachtig vindt. Daarnaast kunt u uit verschillende materialen kiezen. Zo hebben we een vloerkleed in het blauw laagpolig, maar ook een vloerkleed in het blauw hoogpolig. Het is maar net waar uw eigen voorkeur ligt. Overigens zijn er ook allerlei vormen beschikbaar. Wat dacht uw van een rond vloerkleed in het blauw, of heeft u liever een vierkante of rechthoekige? U kunt alle opties combineren! Mocht uw gewenste afmeting er niet bij staan, neem dan contact met ons op. Wij kunnen al onze vloerkleden op maat laten maken.

Zo combineert u een blauw vloerkleed

Misschien denkt u, hoe combineer ik een blauw vloerkleed met de rest van mijn interieur. Daar helpen we u graag een handje bij. Blauw is ontzettend populair, aangezien het vaak rust en kalmte uitstraalt. Eigenlijk is blauw een vrij makkelijk om met andere kleuren te combineren. Stel dat u kiest voor een diepe kleur blauw, dan kunt u dit heel goed combineren met bijvoorbeeld grijs, goud en bruin. Een grijzige variant van de blauwe kleur, staat heel mooi bij oud roze of olijfgroen. Er zijn zoveel mooie combinaties te bedenken. Mocht u dat lastig vinden, dan helpen we u graag. Op afspraak komen we gratis en vrijblijvend langs bij u thuis om samen de beste kleur blauw vloerkleed te kiezen. U kunt ook altijd vrijblijvend en gratis kleurstalen bestellen.

Blauw vloerkleed kopen bij VMUS Vloerkleden

Heeft u een mooie variant van een vloerkleed in het blauw gevonden? Bestel het vandaag nog bij VMUS Vloerkleden en u weet zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Bij ons betaalt u nooit verzendkosten en kunt u altijd gratis en vrijblijvend gebruik maken van ons advies en kleurstalen. Zo hopen we dat we samen het perfecte vloerkleed voor bij u thuis te vinden. Wilt u liever de vloerkleden met eigen ogen zien voordat u het koopt? Dat snappen we helemaal, daarom hebben we een grote showroom van 400 vierkante meter ingericht met al onze vloerkleden. Kom vooral eens langs in Genemuiden om een kijkje te nemen. Is het vloerkleed toch niet helemaal wat u had verwacht? U kunt het binnen 14 dagen bij ons retourneren. Voor vragen of hulp, kunt u altijd contact opnemen met onze vrolijke medewerkers van de klantenservice op: 038-7858239.