Vloerkleed blauw

HomeVloerkleed blauw

Kies voor een vloerkleed in het blauw als u een keer iets anders in uw woning wilt. Een blauwe kleur is echt een blikvanger als de rest van uw interieur een rustigere kleur heeft. Maar een vloerkleed in het blauw kan juist ook de inrichting balanceren als u kiest voor bijvoorbeeld een grijsachtige blauw. Zo ziet u maar weer, met VMUS Vloerkleden kunt u alle kanten op. Bekijk eens rustig ons assortiment en ontdek welke mooie vloerkleed in het blauw bij u thuis gaat pronken!

Brinker Carpets
Brinker Carpets Nancy 12
Vanaf 398,00
Op maat gemaakt
VMUS Lieke Grijs Blauw
Vanaf 199,00
Hoogpolig vloerkleed
VMUS Senn Donker Blauw
Vanaf 165,00
Op maat gemaakt
VMUS Daan Donker Blauw
Vanaf 139,95
Machine getuft
VMUS Roos Blauw
Vanaf 59,95
Op maat gemaakt
VMUS Daan Aqua
Vanaf 139,95
Op maat gemaakt
VMUS Louise Donker Blauw
Vanaf 199,00
Op maat gemaakt
VMUS Anniek Donker Blauw
Vanaf 199,00
Zijde look vloerkleed
VMUS Lisa Wit – Blauw
Vanaf 715,00
Ronde vloerkleden
VMUS Scheveningen Blauw
Vanaf 159,00

Varianten van vloerkleed blauw

Uiteraard is er niet maar één optie als het gaat om een vloerkleed in het blauw. Er zijn verschillende soorten kleuren: van aquablauw tot heel donkerblauw. Er zit gegarandeerd een variant tussen die u prachtig vindt. Daarnaast kunt u uit verschillende materialen kiezen. Zo hebben we een vloerkleed in het blauw laagpolig, maar ook een vloerkleed in het blauw hoogpolig. Het is maar net waar uw eigen voorkeur ligt. Overigens zijn er ook allerlei vormen beschikbaar. Wat dacht uw van een rond vloerkleed in het blauw, of heeft u liever een vierkante of rechthoekige? U kunt alle opties combineren! Mocht uw gewenste afmeting er niet bij staan, neem dan contact met ons op. Wij kunnen al onze vloerkleden op maat laten maken.

Zo combineert u een blauw vloerkleed

Misschien denkt u, hoe combineer ik een blauw vloerkleed met de rest van mijn interieur. Daar helpen we u graag een handje bij. Blauw is ontzettend populair, aangezien het vaak rust en kalmte uitstraalt. Eigenlijk is blauw een vrij makkelijk om met andere kleuren te combineren. Stel dat u kiest voor een diepe kleur blauw, dan kunt u dit heel goed combineren met bijvoorbeeld grijs, goud en bruin. Een grijzige variant van de blauwe kleur, staat heel mooi bij oud roze of olijfgroen. Er zijn zoveel mooie combinaties te bedenken. Mocht u dat lastig vinden, dan helpen we u graag. Op afspraak komen we gratis en vrijblijvend langs bij u thuis om samen de beste kleur blauw vloerkleed te kiezen. U kunt ook altijd vrijblijvend en gratis kleurstalen bestellen.

Blauw vloerkleed kopen bij VMUS Vloerkleden

Heeft u een mooie variant van een vloerkleed in het blauw gevonden? Bestel het vandaag nog bij VMUS Vloerkleden en u weet zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Bij ons betaalt u nooit verzendkosten en kunt u altijd gratis en vrijblijvend gebruik maken van ons advies en kleurstalen. Zo hopen we dat we samen het perfecte vloerkleed voor bij u thuis te vinden. Wilt u liever de vloerkleden met eigen ogen zien voordat u het koopt? Dat snappen we helemaal, daarom hebben we een grote showroom van 400 vierkante meter ingericht met al onze vloerkleden. Kom vooral eens langs in Genemuiden om een kijkje te nemen. Is het vloerkleed toch niet helemaal wat u had verwacht? U kunt het binnen 14 dagen bij ons retourneren. Voor vragen of hulp, kunt u altijd contact opnemen met onze vrolijke medewerkers van de klantenservice op: 038-7858239.